Quaciendas blog

Quaciendas blog

wensen voor 2015...

quaciendasPosted by Quaciendas Thu, December 25, 2014 15:53:37
In deze sombere dagen voor de Kerst en zoals nu, met de Kerst,wordt men een beetje sentimenteel….mooie voornemens worden bedacht en oude kennissen en vrienden worden weer eens gecontacteerd met een mail met de beste wensen etc.etc. Helaas komt er van al die goede voornemens heel weinig terecht,te snel zitten we weer in het oude ritme en sleur.
Ik heb me al jaren geleden voorgenomen,juist geen goede voornemens meer te bedenken,want aan het einde van dat jaar,moet je toch weer vast stellen,dat er weer geen barst van terecht is gekomen.
Als ik dan toch een goede wens mag/moet neer zetten hier,dan is het de volgende: Ik hoop,dat de mensheid zich eens echt gaat bekommeren over het welzijn van dieren,je hart verscheurt,als je op FB al die vreselijke beelden voorbij ziet komen van dat dieren leed.WAAROM doen mensen dit de dieren aan?? Geeft het hen een soort van machts gevoel,superieur zijn of wat is het???En natuurlijk zijn er instanties,die zeggen,zich er druk over te maken en er iets aan willen gaan doen en dan….jaren later…. merk je,dat het nog precies dezelfde rot zooi is,als het was.En daar wordt een mens zo moe van,komen ze langs de deur met een collectebus van de Dierenbescherming of Green Peace of noem maar op,dan sta je in dubio…wel wat geven of de deur maar weer dicht doen met een NEE,daar doe ik niet meer aan mee???
Ik wens voor het Nieuwe Jaar,dat al die instanties zich nu wel eens sterk maken voor de dieren en doen,wat ze zeggen te willen/moeten doen….Hetzelfde geldt voor de hondenclubs….doen,wat ze in hun HH reglementen en fokregels hebben staan en niet proberen er altijd weer omheen te kunnen,want het is toch te gek voor woorden,dat bijna elk hondenras al twee rasclubs heeft…dat geeft toch al te denken…Dus mensen…handen ineen,neuzen dezelfde kant op en 1 doel, namelijk het verbeteren en instant houden van gezonde rassen en niet alleen en enkel het vermeerderen ervan….we zullen het
zien..aan het einde van 2015…...

  • Comments(4)//blog.losenromeijn.nl/#post1020