Quaciendas blog

Quaciendas blog

kokosnootvet.....

quaciendasPosted by Quaciendas Mon, November 19, 2012 21:45:53
Pas op met kokosnootvet.

Eergisteren had ik een pot van dit vet uit de kast gepakt,maar omdat het warm was in die kast,was het vet,vloeibaar geworden,maar dat wist ik niet,dus ik maak de pot open en er klotst gelijk een kwak uit,zo op de grond,gelukkig tegels,dus ik kon het gemakkelijk opruimen,maar Cisca liep daar ook en vond de olie zo lekker,dat ze het gretig oplikte.Nou,dacht ik nog,het kan geen kwaad en ik hoefde nauwelijks nog een doekje over de vloer te halen,zo schoon had ze het weg gelikt.

Maar......ik laat met m,n stomme kop,die pot op de vensterbank staan,werd weer afgeleid en heb die hele pot vergeten,tot dat Alex veel later in de kapsalon kwam en mij riep,om te komen kijken,wat er nu toch weer op de grond lag.

Ik denken en kijken wat het kon zijn en toen schoot het me te binnen,omdat ik het dekseltje van die vetpot op de trimtafel zag liggen.Een van de honden had die pot van de vensterbank gestoten en deze was dus op de grond gevallen.

Maar aan het restant,dat op de grond lag en tegen de muur en spiegels zat gespetterd,kon ik niet anders doen,dan de conclusie trekken,dat er wel behoorlijk veel " weg " moest zijn.

Nou,dat hebben we later terug gevonden in de vorm van kots op een stoel in een mand ,op een kleed en in de gang.

Niet alleen Cisca had er van gesmuld,ook Fenka stond te kokhalzen,die Alex nog net snel naar buiten had kunnen laten.

Op de vloer en de wand heb ik het vet,dat inmiddels dus weer vet was geworden,kunnen afschrapen met een kaasschaaf,de spiegels heb ik met heet water afgespoeld en schoon geveegd,`zo ook de vloer nog nagedweild , nou die hoek is in geen tijden zo schoon geweest.

Maar ook gisteren waren ze nog een beetje van slag,ondanks de Pillen,die Alex ze had gegeven tegen spugen.

Ik denk,dat Kokosnootolie niet slecht is voor honden,integendeel,maar een hele pot in een keer,is net iets teveel van het" goede"

Als die twee nu ineens een mooie glimmende vacht krijgen,over enige tijd,weet ik,waar dat van komt........

Lagotto pupjes,,,wat zijn ze toch leuk,he????  • Comments(2)//blog.losenromeijn.nl/#post723