Quaciendas blog

Quaciendas blog

Barbet Joy...

wedstrijdenPosted by Quaciendas Sun, March 24, 2013 18:09:04
Omdat Cleo een nestje gepland had,wel samen met ons,hoor en Wanda al het geborstel zo zat was en ik het showen een poosje wilde uitstellen,omdat ik van de pupjes wilde genieten en omdat Wanda een demo met een speciale tondeuse had geboekt ,vier weken voor de show en daar een hond voor nodig had,stond Joy gisteren dus tamelijk onvoorbereid te kort van vacht in de ring en een Barbet moet toch vacht lengte hebben op een show.En omdat Alex er achter kwam,dat Joy slechts een U tje nodig had voor haar jeugd titel,heb ik toch nog op het laatste moment ingeschreven voor Leiden.

Dus staat er op haar keuringsverslag gemeld,dat de vacht voor deze dag te kort was.

Maar van de 6 ingeschreven Barbets kregen er 4 een ZG en Joy,ondanks haar te korte jasje toch ook een U.Dus we zijn niet ontevreden.

We hebben een leuke dag gehad met Petra met Ylka en Wessel en haar vriendin Dana met zoontje lief ,de halve super en gezondheids drankjes,dus gezelligheid was troef.

De beide jongens hebben in de lege ringen aan het einde van de keuringen lekker geravot met de twee hondjes en die hebben toch een schik gehad.!!!!

Ik heb weer veel gekletst met bekenden en onbekenden,dus we waren met zijn allen bekaf,toen we weer naar huis reden,maar wel met een tevreden gevoel en daar gaat het per slot om.

De 1e en de 2 e U op rij.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.